joi, 23 iunie 2011

12 producatori de vinuri romanesti vor participa la expozitia mondiala Vinexpo 2011

, cel mai important eveniment expozitional mondial al anului in domeniul vinului si bauturilor alcoolice, care se desfasoara la Bordeaux, in Franta, in perioada 19 - 23 iunie 2011.
"In cadrul pavilionului romanesc isi expun produsele 12 renumiti producatori de vinuri romanesti: Agricola Stirbey, Carl Reh Winery, Crama Ceptura, Halewood Romania, Cramele Recas, Domeniile Sahateni, Murfatlar Romania, Senator Wine, Serve Ceptura, Vincon Vrancea, Wine Princess, Cotnari", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Manifestarea din acest an, realizata in patria vinului si in tara cu cel mai mare export de vin din lume, se bucura de un interes deosebit in plan international, la aceasta editie fiind prezenti 2.400 de expozanti din 47 de tari, printre care: Franta, Italia, Spania, Germania, SUA, Chile, Argentina, Brazilia, Mexic, Uruguay, Africa de Sud, Serbia, Slovacia, Malta, Norvegia, Sri Lanka, etc. Din Europa de Est sunt prezente 11 tari, printre care si Romania.

Pe parcursul celor cinci zile ale manifestarii expozitionale sunt programate conferinte si prezentari de produse, precum si un program special de degustari de produse "Tastings by Vinexpo".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu