sâmbătă, 14 mai 2011

Provino,Vin ,Arta,Gastronomie

Compania ABplus Events va organiza in perioada 3 – 6 noiembrie, la Centrul Expozitional Moldova din Iasi, PRIMA editie a Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie.
Presedintele Onorific al Festivalului PROVINO va fi Prof. Dr. Univ. Valeriu V. Cotea, Prorector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, Presedinte al Patronatului National al Viei si Vinului din Romania. Gazduit de centrul cultural al Moldovei, Festivalul PROVINO va reinventa ideea de festival, imbinand arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica.
Structurat pe mai multe evenimente dedicate publicului specialist, publicului larg si segmentului HoReCa, Festivalul PROVINO isi propune sa mute pentru 4 zile Capitala Vinului la Iasi, oras situat intr-una dintre cele mai importante zone viticole din tara.

Festivalul va reuni, timp de 4 zile producatori, importatori si distribuitori de vinuri nationale si internationale, precum si companii din industria viniviticola.

Cu peste 10000 de vizitatori, estimati zilnic, Festivalul PROVINO, promite a fi unul dintre cele mai ample evenimente de profil, din Moldova.
La aceasta prima editie suntem prezenti in calitate de partener media,alaturi de alte doua prestigioase site-uri de profil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu